Jeg underviser gitar og piano i Sveio Kulturskule, samt noen sporadiske gitartimer i hjemmestudio i Kopervik. Min bakgrunn er hovedsakelig rock/metal gitar, jeg har en Bachelorgrad i Musikk fra HSH samt en Mastergrad i Musikologi fra Universitetet i Bergen.

Dersom noen er interesserte i å ha privattimer er dette noe jeg gjør i begrenset mengde. Jeg prioriterer voksne/viderekomne elever i den grad jeg har kapasitet. Ta kontakt ved interesse så ser vi om jeg kan hjelpe.

Hovedideen med denne siden er å kunne dele noe av det materiellet jeg bruker i undervisning med mine elever, andre som ønsker å lære, og gjerne høre fra andre som underviser gitar på hva som er bra, feil, eller kan gjøres bedre. Jeg tror at det er noe av en ubehagelig sannhet i (kanskje spesielt) pop/rock bakgrunn at undervisningen av og til blir litt prøving og feiling heller enn å ha ett fast bestemt pedagogisk løp man følger. Min tanke er at dersom gitarlærer kan dele litt mer erfaring så kunne vi gjort gitarundervivningen bedre.