Jeg underviser gitar og piano i Sveio Kulturskule, samt noen sporadiske gitartimer i hjemmestudio i Kopervik. Min bakgrunn er hovedsakelig rock/metal gitar, jeg har en Bachelorgrad i Musikk fra HSH(nå HVL) samt en Mastergrad i Musikologi fra Universitetet i Bergen.

Jeg underviser noe privattimer men i veldig begrenset kapasitet. Når jeg takker ja til elever så prioriterer jeg voksne/viderekomne elever. Men ta kontakt ved interesse så ser vi om jeg kan hjelpe.

Hovedideen med denne siden er å kunne dele noe av den informasjonen jeg bruker i undervisningen med elever, andre som ønsker å lære, og gjerne høre fra andre som underviser gitar. Jeg tror at det er noe av en ubehagelig sannhet (kanskje spesielt innen pop/rock) at undervisningen av og til blir til gjennom prøving, feiling, og basert på personlige erfaringer istedenfor å være basert i en tradisjon eller et fast bestemt pedagogisk løp man følger. Min tanke er at dersom gitarlærere kan dele litt mer erfaring så kunne vi gjort gitarundervisningen bedre.